Golf spelen op Galecop Golf

Golf spelen op Galecop Golf

The easy way to play golf!

Veel mensen vinden golf erg leuk maar komen te weinig toe aan spelen. Galecop Golf laat je weer meer golfen! Door de opzet van de baan ben je geen uren kwijt aan een ronde maar kun je, ook wanneer je niet veel tijd hebt, toch een leuke ronde golf lopen. Daarnaast zijn we niet duur. Speel bij ons in een informele relaxte atmosfeer.

Boeken van een starttijd is bij ons niet nodig. Kom naar de baan en speel!

Galecop Golf is een 18 holes golfbaan open voor iedereen. Iedereen is welkom. We verwachten wel dat u onze gedragsregels respecteert (verzorgde kleding, golf- of sportschoenen zonder noppen, aandacht voor de baan en uw medespelers.)

Jaarkaarthouders  hebben vrij toegang. Greenfeespelers zijn van harte welkom. In ons gezellige clubhuis staat het team van Galecop Golf voor u klaar. Ons clubhuis ligt direct naast hole 18, dus u hoeft niet ver te lopen!

Galecop Golf is een 18 holes PAR3- PAR4 golfbaan.

Bij Galecop Golf is 18 holes ook echt 18 holes, dus niet 2 maal dezelfde 9 holes. De baan is qualifying, dus je kunt bij ons ook je score qualifying spelen.

De eerste negen holes vormen een uitdagende  PAR 3 baan, bedoeld voor de beginnende golfer en de ervaren golfer die haar of zijn korte spel wil verbeteren. Maar deze holes zijn ook open voor ieder die nog nooit golf heeft gespeeld. De holes  van de eerste negen variëren in lengte tussen de 55 en 120 meter lengte.

De tweede negen PAR4-PAR3 holes met  PAR 4’s  met lengtes van rond de 250 meter, de waterpartijen en andere hindernissen staan garant voor een uitdagende ronde golf. Iedereen met HCP54 of lager of met baanpermissie kan hier spelen.

De totale lengte van de baan is 1804 meter.

Gratis gebruik van oefenfaciliteiten.

De Galecop Golf beschikt over uitgebreide oefenfaciliteiten met een overdekte drivingrange, ruime chip- en putting-greens, grote oefenbunker en een uphill/sidehill heuvel voor schuine liggingen.

U kunt met uw driver afslaan, onze driving range is 250 meter lang. En we hebben grastees!

Er is verlichting aanwezig zodat je ook in de avonduren na zonsondergang kunt oefenen.

Onze driving range, putting greens en chipping green zijn voor alle golfers vrij toegankelijk.

Golfschool.

De golfschool  verzorgt privé- en groepslessen. De modernste trainingstechnieken staan hierbij centraal. Regelmatig organiseren we thema lessen. Handicap 54 halen?  Volg onze HCP54 cursus, in 12 lessen van een uur op naar HCP54!  Inclusief regelexamen.

Dagkaart of jaarabonnement.

Bij Galecop Golf is het mogelijk om zowel met als zonder abonnementsvorm te spelen.

Je kunt kiezen voor een dagkaart. Je kunt dan de gehele dag  gebruiken maken van de  holes.

Daarnaast kun je kiezen voor een jaarkaart.

Jaarkaart, onbeperkt spelen

Met de jaarkaart kun je het hele jaar onbeperkt* spelen op de 18 holes PAR3-PAR4 baan of op de 9 holes PAR3 baan

De jaarkaart geeft recht op

– Gebruik van de driving-range en oefengreen tijdens openingsuren.

– Speelrecht op de golfbaan

– 10% korting op de golflessen

– Deelname aan georganiseerde wedstrijden.

*Onbeperkt wil zeggen bij beschikbaarheid.